Volautomatische autowasstraat in IJlst, Friesland

Icoon autogarage

Bij Garage Osinga in IJlst beschikken we over een volautomatische autowasstraat, direct naast onze garage. Hier kunt u zorgeloos uw auto laten wassen met een van de geavanceerde wasprogramma’s die voor u ter beschikking staan. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Hoe werkt de wasstraat van Garage Osinga?

Aan het pand van Garage Osinga in IJlst vindt u onze geavanceerde, volautomatische wasstraat. U kunt kiezen uit een aantal verschillende wasprogramma’s voor uw auto, van Brons tot Platina Plus. Dus of u nu snel uw auto wil wassen of een volledig programma wil met iClean wax ter bescherming tegen vuil en water en een volledige bodemwas, onze wasstraat staat voor u klaar.

Over de bodemwas

De bodem van uw auto wordt vaak vergeten, maar vooral als er in de winter gestrooid is, is het verstandig om de onderkant van uw auto te reinigen. Ook als uw auto veel in de modder heeft gereden wil er nog wel eens een dikke laag onder de auto blijven zitten. Modder en strooizout kunnen schade veroorzaken aan uw auto en kunnen deze sneller laten roesten.

 

Kiest u bij de wasstraat van Garage Osinga voor een wasprogramma van Goud of hoger, dan wordt de onderkant van uw wagen automatisch gereinigd. U kunt gewoon langsrijden bij Garage Osinga in IJlst. De wasstraat bevindt zich tegen het pand van de garage aan en is dus makkelijk te vinden. Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact op.

Neem contact op

Uw auto wassen in de regio IJlst? Kom langs bij de wasstraat van Garage Osinga. Bij vragen kunt u ons altijd bellen via 0515 - 53 23 86.